Sztárok

Drámai fordulat a Voice-ban

Nehéz döntést kellett hoznia Caramelnek a Voice párbaja során. Olyan tehetségek között kellett választania, akik közül egyik a kollégája és barátja volt.

Állva tapsolt Malek Andrea Berkes Olivér és Haróth Balázs párbaja után: „Uraim, ez kiváló volt” – mondta. Mező Misi szerint a páros felszántotta a fülét, a közönség is ovációval díjazta az előadást. A műsor énektanárával flörtölő Caramel viszont nehéz helyzetbe került, mivel a végső szót neki kellett kimondania, egyúttal barátja és kollégája, Balázs sorsáról is döntenie. „Bazsi nekem kollégám. Nagyon-nagyon szeretlek – mondta végül –, de szentül hiszem, hogy megnyerheti ezt a versenyt Olivér.” Caramel tehát Olivért juttatta tovább, bár a fiú korábban elfogultsággal vádolta őt. Úgy gondolja ugyanis a mester, hogy a fiú meghatározó alakja lehet nemcsak a magyar, de akár a nemzetközi könnyűzenének is. „Ez nem azt jelenti, Bazsi, hogy nem szeretlek téged! És remélem, a barátságunk ezután is ugyanúgy maradt, mint volt” – búcsúzott a kiesett párbajozótól a zsűritag.

Drámai fordulat a Voice-ban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top