Sztárok

Kibékült szerelmével Kapócs Zsóka

Nem bírta ki egymás nélkül a színésznő és politikus kedvese, akik eddig is se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Az egy héttel ezelőtti acsarkodás mostanra újra szerelembe fordult át – írja a Bors.

Két hete sincs, hogy Kapócs Zsóka és Habony Árpád – kígyót-békát kiabálva egymásra – két év után szakított. Azóta azonban nagyot fordult a világ: a bulvárlap információi szerint Zsókáék kibékültek, nyilvánvalóvá vált ugyanis számukra, hogy nem élhetnek egymás nélkül. Orbán Viktor főtanácsadója ott volt párja péntek esti premierjén az Operettszínházban, ahol a színésznő – akit egyes hírek szerint a politikus el is jegyzett – az Elisabeth című darabban Sissi édesanyját alakítja. A Bors úgy értesült, hogy Habony közvetlenül a darab kezdete előtt érkezett a színházba kísérőjével, talán az édesanyjával, és szinte beosontak a páholyba, az előadás végén pedig kámforrá váltak. Kapócs Zsóka ugyancsak viharos sebességgel távozott az Operettből.

Kibékült szerelmével Kapócs Zsóka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top