Sztárok

Hirtelen 25 kilót fogyott Tolvai Renáta

Júliusban mindenki Tolvai Reni meghökkentő ruhájáról beszélt. Az énekesnő kapott hideget-meleget. Azóta szinte alig lehetett látni, mondhatni elrejtőzött. A Story magazinban most meglepő képek jelentek meg róla... Reni nyár óta 25 kilót fogyott.

Hirtelen 25 kilót fogyott Tolvai RenátaMég nem lehet fotózni, még várni kell… – többnyire ez a válasz érkezik Reni menedzserétől. Pedig a Story magazin legfrissebb számában látható lesifotók szerint Reni már igazi bombázó! Az énekesnő közel 25 kilót fogyott le nyár óta.

Akkor mégis miért rejtőzködik még mindig? Talán érthető, ha a Megasztár egykori győztese már nem szívesen áll kamerák elé. Amikor kerekdeden is vállalta alakját nyáron, és elképesztő csillogó ruhában érkezett egy díjátadóra, olyan nyomdafestéket nem tűrő kritikát kapott, ami után nem lehet könnyű számára a „visszatérés”.

Reni ígyis-úgyis nagyon csinos lány. A Story magazinban megjelent legfrissebb képeket elnézve pedig egyáltalán nincs oka tovább rejtőzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top