Sztárok

Összejött a Jóban Rosszban két sztárja

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel az életben is egy párt alkot. A közöttük lévő barátság egy idő után ugyanis szerelmemmé alakult át. A szappanopera színészpárja hosszú távú kapcsolatban bízik – írja a Blikk.

A Jóban Rosszban sorozat két szereplője, Kembe Sorel és Kondákor Zsófia a valódi életben is egymásra talált. Mivel a sorozatban folyamatosan közös jeleneteket forgattak, észrevétlenül is barátokká váltak. Egyszer azonban derült égből villámcsapásként érte a 37 éves színészt és 5 évvel fiatalabb kolléganőjét az az érzés, hogy több van köztük a szimpátiánál. „A közelmúltban volt egy rendezvény, úgy egy-két hónappal ezelőtt, amelyen egymásra találtunk” – árulta el Sorel, aki a közelmúltban egy hajléktalanszállón dolgozott. A szerelmesek egyáltalán nem rövid távú románcban gondolkodnak, remélik, hogy hosszabb távon is működni fog a kapcsolatuk, hiszen volt elég idejük alaposan megismerni egymást. „Nekem sohasem volt olyan kapcsolatom, ami rövid ideig tartott. Sorelben ráadásul tudom, nem csalódhatok, ez biztos” – jelentette ki az egykor modellként dolgozó kisgyermekes színésznő.

Összejött a Jóban Rosszban két sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top