Sztárok

Nejem, nőm, csajom (16)

Négy nő, négy szerelem, négy kapcsolat bontakozik ki előttünk ebben a könnyed, szórakoztató filmben, mely megannyi félreértett helyzetet és humoros fordulatot tartogat. A főszerepekben – többek között – Schell Juditot, Stohl Andrást, Rudolf Pétert és Tompos Kátyát láthatjuk.

A történetről

Bizonyára sokunknak ismerős a helyzet, amikor egy ígéretesnek tűnő vagy már régóta biztonságos mederben folyó kapcsolat egyik pillanatról a másikra döbbenetes fordulatot vesz. Ilyen helyzetbe kerül az a négy nő is, akikről a film szól.

A szálak egy szépségszalonban futnak össze. A négy főszereplőnk ugyanabba a kozmetikába jár, ahol mindannyian egy szép este reményében szeretnének megszépülni. Azonban az események teljesen máshogy alakulnak, mint ahogy azt elképzelték. A film az ő szerelmi történeteiket meséli el, amelyek ugyanazon a napon játszódnak.

Nejem, nőm, csajom (16)

Helga (Schell Judit) csinos sztár-műsorvezető, aki noha már gyereket szeretne, még mindig egyedülálló, de mostanában új udvarlója akadt. József (Rudolf Péter) jól szituált, udvarias férfi, de úgy tűnik, valami titok veszi körül: menekül az intim helyzetek elől…

Vera (Gubík Ági) kedves, halk szavú, gondoskodó feleség, aki férjével, Attilával (Stohl András) együtt nagy szeretetben neveli kisfiukat. Bence egy nap szomorúan jön haza az iskolából: megint megverték, az iskolatársai ugyanis túl lányosnak tartják. Ez ismét a férfi eszébe juttatja régi aggodalmát, mely szerint a gyerek senkire sem hasonlít a családban. Mi van, ha nem ő a gyerek apja?

Nejem, nőm, csajom (16)

Szilvi (Lovas Rozi) és Bálint (Mészáros Béla) huszonéves pár, épp a házasság előtt állnak. Az esküvő és a gyerek előtt Bálint azonban még szeretne egy utolsó szexuális kalandot. Nem akarja megcsalni Szilvit, aki bár nem örül ennek, de beleegyezik egy swingerpartiba…

Flóra (Tompos Kátya) pedagógus, férje, Péter (Keresztes Tamás) hittantanár. Visszafogott életet élnek kislányukkal hármasban. Fontos számukra a hit, a családi összetartozás. Látszólag minden rendben van, egy nap azonban Flóra olyasmire kezd gyanakodni, ami eddig rémálmaiban sem került elő: lehetséges, hogy férje megcsalja.

Nejem, nőm, csajom (16)

A december 20-án mozikba kerülő Nejem, nőm, csajom (16) film egy romantikus vígjáték, melyben a mindennapi párkapcsolati problémák meglepő (és vicces) módon tálalva jutnak el a nézőhöz. Ha szeretnél nevetni, kikapcsolódni, akár romantikázni egy első randi keretein belül a karácsonyi őrület előtt, és megszökni egy kicsit a bejglihalom és a vendégsereg elől, akkor ez a film neked való!

A film előzetesét az alábbi linkre kattintva érheted el: https://www.youtube.com/watch?v=mzJ_ZMcrlXk&list=PL365FD4D76EFC5E70&index=1

További információ: Pro Video Film

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top