Sztárok

Testi hibájáról vall Sarka Kata

Fémcsavarok tartják össze Hajdú Péter nejének vállát. A kétgyermekes egykori modell ugyanis élsportolónak készült, ám az extra terheléstől tönkrementek az ízületei, a vállát pedig műteni kellett – írja a Bors.

Újra pályára lépett Sarka Kata. Ugyan a korábbi kézilabdás pályafutása miatt súlyosan károsodott az egészsége, nem tudott nemet mondani volt csapattársai hívására, ezzel viszont az egészségét veszélyezteti. Hajdú neje – akit férje legutóbb egy New York-i úttal lepett meg – középiskolás korában profi kézilabdázónak készült, ám 17 évesen abba kellett hagynia a sportpályafutását egy komoly sérülése miatt. „Az évek során annyira tönkrementek az ízületeim, hogy egy rossz mozdulat következtében úgy kiugrott a kulcscsontom, hogy össze kellett csavarozni” – árulta el a sikeres üzletasszony, akit ezután modellkedéssel kárpótolt az élet. A kétgyermekes anyukát a vállán lévő heg és az állandóan kiugró ízületei emlékeztetik a 12 évnyi élsportra. Mint mondja, már attól is kiugrik a helyéről, ha csupán kicsit jobban lóbálja a kezét sétálás közben.

Testi hibájáról vall Sarka Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top