Sztárok

Januárban dől el Damu sorsa

A Kúria kezében a börtönbüntetését töltő színész szabadsága. A Jóban Rosszban egykori sztárja továbbra is ártatlanságát hangoztatja, s bízik ügyének újratárgyalásában – írja a Blikk.

A volt barátnője fogva tartásáért és megerőszakolásáért négy és fél éves börtönbüntetését töltő egykori sorozatsztár reménykedve tölti az év utolsó napjait. A bulvárlap úgy tudja, január 8-ra tűzte ki a Kúria annak a tárgyalásnak a napját, amely Damu Roland utolsó esélye. Ezen a tárgyaláson döntik el ugyanis, hogy jogosak-e a 38 éves színész másodfokú ítéletével kapcsolatos, felülvizsgálati kérelmében összegyűjtött kifogásai. Mint Ruttner György, a színész ügyvédje elmondta, a cellatársával alaposan összeveszett Damu továbbra is kitart amellett, hogy nem történt semmiféle nemi erőszak, de még annak kísérlete sem. Amennyiben hatályon kívül helyezik a másodfokú ítéletet, Ruttnerék akár azt is kérhetik, hogy az elítélt sorozatsztár – aki a karácsonyt is a börtönben tölti – szabadlábon védekezhessen.

Januárban dől el Damu sorsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top