Sztárok

A legpuccosabb celebszülés

Idén is sorra vesszük, mi történt 2012-ben a sztárvilágban. Januárban több híresség is életet adott a gyermekének. A legpuccosabb szülés címét kétségkívül Beyoncé viheti el, de szakításból is kijutott a sztároknak is év elején.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Beyoncé álnéven szült

Januári babák

A legpuccosabb celebszülés2012. január elsején Rogán Antal felesége életet adott második gyermekének, így Rogán Antal már két kisfiú büszke apukája. A szülők gyermekük érkezéséig biztosak voltak benne, hogy a baba csak a Gergely nevet viselheti, de mikor meglátták a szülőszobában a picit, úgy érezték, az Áron név jobban illik hozzá.
De nem csak a belváros polgármesterének felesége adott életet egy kisbabának januárban, hanem Beyoncé is. Az énekesnő első gyermeke kislány lett, és január 6-án született. Beyoncé  mindent megtett, hogy a vajúdási körülményei nyugodtak legyenek. A New York-i kórházban Ingrid Jackson álnéven jelentkezett be, és lefoglaltatta a teljes negyedik emeletet is. A baba az Ivy Blue Carter nevet kapta. Beyoncé kislányát több barát is köszöntötte Twitter-üzenetben. Rihanna ezt írta: „Üdvözlünk a világon, Carter hercegnő! Szeretettel Rih nagynéni.” Beyoncét rendkívül inspirálja az anyaság, nemrégen beszállt egy babaruha-kollekció tervezésébe.

Sienna Miller januárban jelentette be, hogy áldott állapotban van, terhességéről csak azután beszélt a sajtónak, hogy túljutott az első trimeszteren. A kislány nyáron született meg, és a Marlowe Ottoline Layng Sturridge nevet kapta. Az év elején sokan úgy hitték, nemcsak baba lesz, hanem esküvő is, de Sienna és Tom Sturridge között esküvőre azóta sem került sor.

Szakításokkal indult az új év

Viszlát, szerelmem!

A legpuccosabb celebszülésJohnny Depp és Vanessa Paradis útja 14 év után vált külön. Januárban a színész ügyvédhez fordult, hogy elindítsa a válást, és külön költözött feleségétől. Depp állítólag először saját asszisztensével lépett félre. Majdnem egy év telt el a szakítás óta, a színész pedig azóta Amber Hearddal van együtt, akivel a Rumnapló forgatásán ismerkedett meg.

Gáspár Lacinak sem kezdődött jól ez az év, januárban ugyanis elvált kedvesétől. Renáta egy kisfiút szült az énekesnek, boldog házasságban éltek. Sokan arról pletykáltak, hogy egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk, ám Gáspár szerint az életmódja miatt. „Meggyőződésem, hogy nem létezik olyan nő, aki képes kezelni a hivatásommal járó életformát. Az állandó úton levést, a folytonos éjszakázást. És azt, hogy sok rajongó lány vesz körül. Ez a legerősebb idegrendszert is felőrli. Civil ember ép ésszel ezt nem is tudja elviselni…” – nyilatkozta januárban az énekes, aki a válást követően is szoros kapcsolatban maradt második nejével.

Heidi Klum és Seal is idén januárban, hét év után döntöttek úgy, hogy beadják a válópert, melyben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak. A szupermodell arról beszélt, hogy terrorizálta otthon a férje. A válás után csaknem azonnal mindketten új párra leltek. Míg Heidi Klum egykori testőre, Martin Kristen oldalán találta meg a boldogságot, addig Sealt Szardínia szigetén látták mulatni egy titokzatos barna hajú nővel. Egy hazai szépség is férj nélkül maradt januárban. Pantinchin Edina az év elején árulta el, hogy elváltak amerikai férjével. Jelenleg szívesen modellkedik újra Magyarországon. Nemrég Hargitai Beával készítettek egy fotósorozatot magukról.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További
részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top