Sztárok

Csobot Adél visszamegy a suliba

Egy pillanatig sem kesereg Csobot Adél, hogy nem ő lett az X-Faktor győztese. A nagykárolyi lány be szeretné fejezni a középiskolát, hogy aztán igazán a zenének élhessen.

Csobot Adél visszamegy a suliba„Tizennyolc évesen hatalmas sikernek érzem, hogy 3. helyezett lettem az X-Faktorban – mesélte a tehetség. – Nincs bennem semmi rossz érzés, engem úgy neveltek, ha csalódás ér, akkor is mosolyogva menjek tovább, a következő célomra koncentrálva. Most a legfontosabb számomra a suli befejezése, és természetesen fellépésekre is szívesen megyek, ha hívnak.” Adélt várja a szülői ház, melynek falai, édesanyja elmondása szerint nagyon üresek voltak nélküle az elmúlt hónapokban. Mivel édesapja sok évvel ezelőtt elhunyt, huszonéves bátyja pedig már elköltözött otthonról, anya és lánya kettesben élnek a nagykárolyi házban. Kapcsolatuk Adél szerint mélyebb az átlagosnál, és örömmel megy haza Budapestről, hiszen soha nincs közöttünk feszültség. „Anyával mindent megbeszélünk, nem szigorú velem, bízik bennem, mert tudja, hogy helyén van az eszem. Ezért is engedett el zokszó nélkül a tehetségkutatóba – mondja Adél. – Persze én is mindig őszinte voltam vele. A legnagyobb csínytevésemként arra emlékszem, amikor egy órát késtem otthonról a megbeszélt időponthoz képest, és átállítottam a faliórát korábbra, hogy Anya ne vegye észre a csalást” – nevet a fiatal énekesnő, akinek különleges kisugárzása miatt szép jövőt jósolnak a zenei pályán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top