Sztárok

3 híresség került kórházba

Éves celebkrónikánk harmadik részéhez érkeztük. Idén márciusban a kórházba került hírességekről szóltak a hírek. Volt aki valós, más kevésbé nyomós okkal szorult kezelésre. Íme, a gyors beteglista ...

Szívproblémák és pánikroham, majd börtön

3 híresség került kórházbaDamu Rolandot akkori barátnője vitte kórházba, miután összeesett az utcán. A nemi erőszak vádjával börtönbüntetésre ítélt színészt márciusban szívinfarktus gyanújával kórházba szállították. Később pszichiátriára is került depresszióra és pánikbetegségre hivatkozva. A felmerült egészségügyi probléma sem menthette fel Damut a rá kiszabott ítélet alól. Az egyik orvosszakértői vélemény szerint: „…a kórházi kezelés indoka valótlan, orvosi ok hiányában a kórházi tartózkodása kizárólag a szabadságvesztés büntetés végrehajtása alóli kibúvást  célozza.”  A színésznek végül áprilisban börtönbe kellett vonulnia.

3 híresség került kórházbaÚj orr, új minden

Ha tehetjük,  messziről elkerüljük a kórházakat.  VV Veronika viszont nem először vállalt be plasztikai műtétet a szebb külső reményében. Márciusban az orra miatt feküdt kés alá. Egy szépészeti műtét korántsem fájdalommentes. Az ajándékba kapott új orr mindenesetre elnyerte gazdájának tetszését. Hogy érdemes volt-e Veronikának vállalnia az ezzel járó kellemetlenségeket, döntse el mindenki maga.

3 híresség került kórházbaÉdeni skorpiócsípés

Éden Hotel Tamás „csípős” találkozása a mexikói skorpióval csaknem az életébe került. A játékos a forgatás alatt került közelebbi kapcsolatba a – mint később kiderült – legmérgesebb skorpiófajtával. A kétségbeesett játékos megpróbálta kiszívni a mérget, ezzel tovább rontva saját helyzetét. Lebénult a szája, a nyelőcsöve. Mielőtt totális légzőszervi leállás következett volna be, a kórházban megkapta  a szükséges ellenszérumot. Tamás ezután visszatérhetett a játékba, de őszintén bevallotta, hogy halálfélelme volt.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További
részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top