Sztárok

Vilmos herceg nekiment az öccsének

Bár imádja az öccsét Vilmos herceg, mégsem szeretné, ha Harry szorosabb kapcsolatban lenne születendő gyermekével.

Vilmos herceg nekiment az öccsénekEgy trónörökös születésénél mindenre fel kell készülni; hogy pontosan mikre, azokat szigorú szabályok rögzítik. Ilyen többek között az, hogy azonnal ki kell nevezni egy gyámot a születendő kisbabának. Ha Károly herceggel vagy Vilmos herceggel történne valami végzetes, merénylet, halálos baleset, akkor a baba nagykorúságáig a kijelölt gyámja uralkodna helyette egészen a nagykorúságáig, vagyis 18. születésnapjáig.
Sokan azt gondolták, hogy Vilmos az öccsét, Harryt nevezi meg majd a baba gyámjaként, de a cambridge-i herceg nem így döntött. „Vilmos szerint Harry megbízhatatlan, és bár nagyon szereti, jól kijön vele, de nem ő lesz a baba gyámja” – árulta el Vilmos magántitkára. Ugyan nem részletezte az okokat, de sejteni lehet, hogy a sokat partizó, a bulikban meztelenkedő Harryt a viselkedése miatt nem kéri fel erre a feladatra a bátyja.
Az, hogy Harry most az afganisztáni hadszíntéren remekül teljesít, nem biztosíték Vilmos szemében arra, hogy ha leszerel és hazaköltözik, nem folytatja a bulizós életmódot. A brit lapok szerint ezek után az is kétséges, hogy Vilmos egyáltalán felkéri öccsét gyermeke keresztapjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top