Sztárok

Az év botránya! Sógorának szült gyermeket Britney Spears

Britney Spears egykori férjének testvére – az énekesnő sógora – az állítja, valójában ő a híresség idősebb fiának az édesapja!

Britney volt férjének, Kevin Federline-nak a bátyja azt állítja, hogy valójában ő az apja az énekesnő idősebb fiának, Sean Prestonnak. Az amerikai National Enquirer magazin szerint a Christopher Federline már a bíróságra is elment.

Christopher december 18-án panaszt tett az énekesnő ellen, mert elmondása szerint Britney zsarolja őt, ráadásul pont azzal, hogy nyilvánosságra hozza: valójában ő az egyik gyermekének édesapja.

„Néhány napja Britney eljött a bátyám, Kevin lakásához, hogy elvigye a gyerekeket. Az asztalon volt a pénztárcám, amit Britney elvitt, és levett a hitelkártyámról 4500 dollárt. Amikor megkérdeztem, miért tette, azt mondta, hogy Kevin tönkretette az életét! Majd kinevetett, és az ágyban nyújtott teljesítményemet is pocskondiázta” –
nyilatkozta a magazinnak az énekesnő sógora, aki szerint Britney megzsarolta őt. „Azt mondta, ha elárulom a rendőrségnek, hogy ő vitte el a tárcámat, akkor tesz róla, hogy a világ megtudja: én vagyok Sean Preston igazi apja, és nem Kevin” – folytatta Christopher Federline, aki azt is hozzátette: 100%-ig biztos volt benne már korábban is, hogy ő a hétéves fiú apja, de nem akarta soha, hogy ez kiderüljön.

Az év botránya! A sógora az apja Britney Spears idősebb fiának

Britney Spears még nem reagált a szappanoperába illő és erősen kamuszagú vádakra, ám a hírek szerint nem túl boldog, hogy gyermekét ilyen megalázó és méltatlan helyzetbe hozták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top