Sztárok

A legcukibb képek Harper Seven Beckhamről

Az augusztusban megrendezett londoni olimpia nyitó- és záróünnepségén David Beckham és neje is fontos szerepet kapott. De még szeptemberben is mindenki a focistára és családjára volt kíváncsi, ami leginkább az első lépéseit megtevő Harper Sevennek volt köszönhető. Éves celebkrónikánk kilencedik része következik, avagy szeptemberben még a csapból is Beckhamék folytak.

A legcukibb képek Harper Seven BeckhamrőlVictoria sportos öltözetre váltott

David Beckham feleségét eddig mindig úgy kapták lencsevégre, mintha épp most lépett volna le a divatkifutóról. Haja, sminkje, ruhája, és magas sarkú cipője jelenti a védjegyét, mégis Mrs. Beckham, a megtestesült elegancia, szeptember beköszöntével átváltott a laza sportos öltözetre. Zöld edzőcipőben és melegítőnadrágban kísérte a 13 éves fiát a tenisztáborba. Pedig ezelőtt több internetes fórumon is kijelentette, ő sohasem fog felvenni melegítőnadrágot, ám ahogy az évszakok, úgy az ő elhatározása is megváltozott… de csak egy ideig. Pár nap múlva ugyanis a divatikon egy testre simuló mandarinszínű ruhát választott magának egy New Yorkban megrendezett partira. A ruha egyenes szabása rendkívül kiemelte Victoria döbbenetesen vékony testalkatát. A divattervező-énekesnőn eddig sem voltak pluszkilók, tökéletes alakot tudhatott magáénak, de most talán túlzásba vitte a fogyókúrát.

A legcukibb képek Harper Seven BeckhamrőlVictoria 14 hónapos kislánya a kifutóra

Az alakját ért kritikák azonban kicsit sem zavarták Victoriát, aki szeptember közepén egy elbűvölő fotót posztolt ki lányáról az internetre. Az énekesnő New Yorkban mutatta be legújabb ruhakollekcióját. Miután a modellek lejöttek a kifutóról, és a fények is kialudtak, Victoria 14 hónapos lánya, Harper Seven is végigvonult a színpadon. A büszke anyuka boldogon tette ki Twitter-oldalára a gyerek képét azzal a felirattal, hogy „Harper teszteli a kifutót”.

A legcukibb képek Harper Seven BeckhamrőlHarper focimeccsre látogatott édesapjával

Szeptember utolsó napjai is a Beckham házaspár kislányáról szóltak, David Beckham ugyanis elvitte gyermekeit egy focimeccsre. Amíg a fiúk örömmel rúgták a gólokat, addig az apuka boldogan dédelgette Harpert a pálya szélén. A kislány nagy figyelemmel követte bátyjai meccsét. David elmondta, nem kíván lányából focijátékost nevelni, de örülne, ha Harper is megszeretné ezt a sportot. Erre minden esély megvan, mert a kislány még az első lépéseit is egy focipálya szélén tette meg, ráadásul imád testvérei labdáival játszani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top