Sztárok

Az év legmeglepőbb sztárvárandóssága

Idén decemberben a hírességek sorra leptek meg minket családalapítással kapcsolatos bejelentéseikkel. Az év utolsó hónapja gyereksírástól, illetve az újabb és újabb sztárcsemeték érkezéséről szóló hírektől volt hangos. Éves bulvárkrónikánk utolsó részéhez érkeztünk!

Katalin, a kismama

Az év legmeglepőbb sztárvárandóságaDecember elején a világsajtó legfelkapottabb híre a brit királyi családból érkezett: Katalin hercegné és Vilmos herceg szülői örömök elé néznek. A királyi család a kismama kórházba szállítása miatt volt kénytelen idejekorán megosztani a hírt. Katalin még terhessége elején járt, amikor orvosi felügyeletre kényszerült, akut reggeli rosszullétek miatt. A hercegnő azóta jobban van, a párnak viszont meg kell birkóznia az óriási médiaérdeklődéssel, ami több esetben már túlzottnak bizonyult számukra. A népszerű trónörökös pár nem egy dologban írja felül a kötelező vagy megszokott királyi „házszabályzatot”: Ők az elsők, akiknek elsőszülöttje – nemétől függetlenül – mindenképpen uralkodó lesz. Ráadásul apás szülést terveznek, amire eddig még szintén nem volt példa a királyi családban.

Van, aki azonban nem örülhet felhőtlenül a várandósságának. Az amerikai színész-énekesnő, Jessica Simpson második gyermekét várja. Terhességének hírére Jessica több millió dolláros szerződése került veszélybe, amit a Weight Wachers céggel kötött. A színésznő előző terhessége utáni drámai – csaknem 30 kilós – fogyását felügyelő diétáscég ugyanis tisztában van azzal, hogy nem építhetik reklámkampányukat egy várandósan fogyókúrázó celebre.

Ahogyan azt megírtuk, az életben is egy párt alkot a Jóban Rosszban két szereplője, Kembe Sorel és Kondákor Zsófia. A fiatal színésznő egykori párja egy közösségi oldalon azt írta: Zsófi már áldott állapotban van. A hírt senki nem erősítette meg ugyan, de nem is cáfolták, hogy a TV2 fiatal sztárja – akinek már van egy kisfia – anyai örömök elé nézne.

Több hírességnél már járt a gólya decemberben

Az év legmeglepőbb sztárvárandóságaAz egykori legkeresettebb és a valaha legtöbbet kereső Victoria’s Secret-modell, Gisele Bündchen decemberben adott életet kislányának. Tom Bradyvel, az amerikaiak első számú futballjátékosával így már két közös gyermekük van. A magyar topmodellnek, Ebergényi Rékának is kislánya született. Réka még nyolc hónapos terhesen, nagy pocakkal is vállalt fotózást, SP-nek állt modellt.

A jövő évben folytatódik a babadömping, hiszen 2012-ben jó pár sztár jelentette be, hogy babát vár! Anyai örömök elé néz többek között Som-Balogh Edina, Ördög Nóra, Peller Mariann és Behumi Dóri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top