Sztárok

Így vonaglik egy videóban VV Éva

Nyalogatja az ujját, mellbimbót villant, ajkait harapdálja... VV Éva videoklipben tért vissza. Íme.

Így vonaglik egy videóban VV ÉvaKevesebb, mint egy nap alatt negyvenezren nézték meg, ahogyan VV Éva új melleivel vonaglik, és közben száját harapdálja egy zenei videóban.

A szomszédjával állandóan botrányba keveredő egykori valóságshow-szereplő Barna Barnabás csodálatos videoklipjében kapott szerepet. Hogy melyik a színvonalasabb, maga a dal, vagy Éva „színészi alakítása”, azt mindenki döntse el maga, miután megcsodálta a magyar zene egyik legújabb gyöngyszemét.

VV Éva egyébként saját elmondása szerint kórházból ment a forgatásra, orvoshoz pedig azért kellett mennie, mert megint összebalhézott a szomszédjával.

UPDATE: Megannyi negatív kritika után a videót törölték a youtube-ról, amit VV Éva így kommentált a Facebook oldalán: “Azért töröltem a videót, mert az előadó, besértődött! Lehet nem bírja a negatív kritikát!… Trollok, lehet rajtam röhögni, de bebizonyítom, hogy ebben az évben sikeresebb leszek mint valaha! 2013 az én évem lesz!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top