Sztárok

Megbukott a magyar zenész

Az első héten alig 180-an vettek jegyet Fluor Tomi filmjére. A magyar tinisztár nem érti, hogy a rajongóit miért hagyta ennyire hidegen a róla szóló alkotás – írja a Blikk.

Döbbenetesen kevés mozijegy fogyott a Fluor Tomi sikertörténetét feldolgozó filmre, amely körülbelül 4,4 millió forintból készült, miközben a neten 15 millióan nézték meg a zenész klipjét. A premier hetében mindössze 178 belépő kelt el a Fluor Filmre, amelyet december 20-án mutattak be, az eddigi bevétel pedig alig 138 ezer forint volt. „Üres széksorok! Ez durva!” – kommentálva a tavaly autóbalesetet megúszó Karácson Tamás, alias Fluor Tomi a gyér látogatószámot. Mint mondja, nem voltak nagy elvárásai, de egyáltalán nem érti, miért voltak ilyen kevesen kíváncsiak a filmre, hiszen jó kritikákat kapott az alkotás. „Ez egy rétegfilm, ráadásul doku, nem pedig ölős-szexelős” – hangsúlyozza a Dér Heni által bírált 25 éves zenész, aki szerint a film jó és vállalható. Elmondása szerint az alkotás eredetileg a YouTube-ra készült, s nem volt különösebben nagy reklámkampánya, viszont több közönségtalálkozót is szerveztek, s némelyik komoly sikerrel zárult.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top