Sztárok

Gyorsan elválhatnak Nacsáék

Eredménytelen volt a humorista és neje közötti tisztázó beszélgetés. Nacsa Olivér szerint azonban még nincs minden elveszve, ám ha mégis válás lenne belőle, nem fognak vitázni – írja a Bors.

Bár nézettségi rekordot döntött a Bagi–Nacsa páros szilveszteri műsora, Nacsa Olivér azonban mégsem maradéktalanul boldog. Egyelőre kérdéses, hogy sikerül-e megmenteni-e a válságba került házasságát. Az ünnepek alatt megtörtént a tisztázó beszélgetés a humorista és a külföldön dolgozó neje között, ám ennek eredményét nem kommentálta. Csupán annyit árult el, hogy egyelőre nincs válasz arra a kérdésre, miszerint válnak-e vagy sem. Ám ha mégis válásra kerülne sor, nem fognak összekapni a vagyonuk, hiszen nincs közös házuk, autójuk. Mint mondja, ugyan nem voltak külön kasszán, de mindketten saját lakást hoztak a házasságba. „Ha válásra kerül sor, nem lesz min vitáznunk. Korrekt a viszony Zsuzsa és köztem” – jelentette ki a feleségéért küzdő humorista, aki szerint még nincs minden elveszve.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top