Sztárok

Késsel támadt barátnőjére VV Éva?

Állítólag mentő vitte toxikológiára az ittas állapotú VV-hőst, aki tört-zúzott, majd – egyelőre nem megerősített információk szerint – késsel üldözte lakótársát. VV Évának ez már a harmadik nagyobb balhéja volt – írja a Blikk.

Baukó Évának albérlet híján egy régi barátnője nyújtott segítséget, ám úgy tudni, szombat éjjel az egyszobás lakásban elszabadult a pokol. A lakók elmondása szerint az egykori VV-lakó – aki körül folyamatos a cirkusz – állítólag üvöltözött, tört-zúzott, konyhakéssel kergette barátnőjét, aki sikítva menekült – írja a Blikk. Az őrjöngő Évára végül rendőröket hívtak, hiszen az egész ház zengett tőle, s mindenki összecsődült. A bulvárlap úgy tudja, a korábban megvert exvillalakó a rendőröknek bevallotta, nemcsak ivott, de nyugtatókat is beszedett, mire mentőt hívtak hozzá, és elvitték a toxikológiára – ám ezeket a híreket hivatalosan nem erősítették meg. A Blikk információi szerint VV Évának be kellett volna feküdnie az osztályra, éjfél előtt azonban angolosan távozott a kórházból, s visszatért a barátnője lakására. A balhés valóságshow-hős – aki a napokban egy szexi videoklipben debütált – nem kívánt nyilatkozni a történtekről.

Késsel támadt barátnőjére VV Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top