Sztárok

Medveczky Ilona kiborult, amiért kihagyták a műsorból

A Szombat esti láz új évadának kezdete előtt a korábbi adásokból ad le ismétléseket az RTL, melyből kimaradt Medveczky Ilona korábbi, nagy sikerű előadása. Medveczky Ilona felháborítónak találja, hogy kihagyták.

„Sok rossz emlék kavarog bennem, azt pedig végképp nem értem, hogy a különleges produk­ciómat miért vágták ki a műsor ismétlésekor. A barátaim is értetlenül állnak a történtek előtt, engem kérdezgetnek, hogy mi történhetett” – háborodott fel a Blikknek a kis híján éhező Medveczky Ilona, amikor észrevette, hogy a Szombat esti láz új részeit felvezető ismétlések közül kivágták az ő korábbi, nagy sikerű előadását. A készítők azzal magyarázzák Medveczky kihagyását, hogy a korábbi, hosszabb adásokat le kellett rövidíteniük a műsoridő rövidülése miatt, így kénytelenek voltak az extra produkciókat kivágni a korábbi adásokból, helyettük pedig a versenyzők előadásaira koncentrálni. Medveczky viszont egyébként is rossz szájízzel gondol vissza az egész Szombat esti lázra, és hidegrázást kap, ha eszébe jut az ott töltött idő. „Mindenre pontosan emlékszem, a fejetlenségre, és arra, hogy mennyire méltatlanul bántak velem a műsor készítői. A legjobban az fájt, amikor Ördög Nóra úgy konferálta fel a produkciómat, hogy utoljára lépek fel élő műsorban. Ezt ne ő és a műsor készítői döntsék már el, kérem szépen” – fakadt ki a díva, aki egyébként perre is ment az RTL-lel, amit pár hónapja nyert meg.

Medveczky Ilona kiborult, amiért kihagyták a műsorból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top