Sztárok

Demcsák Zsuzsa ruháinak annyi

A műsorvezető hazaköltözött ugyan, de ez valószínű, hogy nem marad végleges megoldás.

Demcsák Zsuzsát még mindig terrorban tartja férjeDemcsák Zsuzsa, akinek mint kiderült, Tvrtkótól kellett segítséget kérnie, mielőtt elmenekült otthonából, továbbra is férje terrorizálásának áldozata – írja a Blikk.

A műsorvezető visszaköltözött ugyan otthonába, ahonnan elmenekült, hosszú távon azonban biztosan más megoldást keres, mondja Demcsák egyik közeli ismerőse a lap szerint. „Lehet, hogy visszaköltözött decemberben, de hosszú távon biztosan egy másik otthonra vágyik, amelyhez nem köti egyetlen egy szörnyű emlék sem” – mondja az informátor, aki tudni véli, hogy a gyerekek láthatásában történt megállapodás.

Visszaköltözése előtt Demcsák többször is járt otthonában, hogy magához vegye a legszükségesebb holmikat, de minden alkalommal váratlan meglepetés fogadta – írja a Blikk. Férje állítólag többször megrongálta a zárat, volt rá alkalom, hogy le is cserélte, így a műsorvezető be sem tudott jutni az ajtón. A lap szerint egyik alkalommal úgy vezette le dühét a férj, hogy több tíz-, százezer forint értékű ruhákat, cipőket, táskákat fújt használhatatlanná purhabbal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top