Sztárok

Nagy bukások és meglepő sikerek – kivel mi lett a VV után?

Visszanéztük a régi VV-felvételeket, ahol még a villában élő "aktuálcelebek" arról diskuráltak, milyen életet terveznek a kiköltözés után, és megkérdeztük őket, mi jött össze a nagy álmokból.

VV Attila: „Mosolyogva tűröm még azt is, ha összecsókolgatnak az utcán”

 
VV AttilaEzt tervezte, amíg a villában volt
Attila a műsor alatt még úgy gondolta, hogy a VV után turbógyorsasággal hagyja majd el az országot. „Nagyon idegesítene, ha lépten-nyomon megismernének az utcán és nem élhetném tovább a megszokott magánéletem. Szerintem egy ilyen show-ra csakis annak érdemes jelentkeznie, aki képes elhinni önmagáról, hogy meg is nyeri. Más esetben kisiklik az élete, és az előítéletek miatt könnyen megeshet, hogy még annyi lehetőség sem adatik számára, mint a tévés szereplése előtt. Én elhiszem magamról, hogy nyerni fogok!”

Ez jött össze
 „A mai napig azt gondolom, jó ötlet volt jelentkezni a Való Világba, de csakis azért, mert megnyertem – mondja meglepő őszinteséggel a bulvárban szimpatikusan keveset szereplő VV-győztes. – Így mosolyogva tűröm még azt is, ha összecsókolgatnak az utcán, de ha nem érezném azt, hogy megérte, egész biztos vagyok abban, hogy már kiüldözött volna az országból a ismertség. Vékony jégen táncol az, aki így szeretne előbbre jutni, és hálás vagyok a sorsnak, hogy ez nekem sikerült. 2012-ben kifizettem az összes adósságomat, bejártam egész Magyarországot, pusztán a saját örömömre, és hamarosan átveszem a nyeremény lakásomat is. Ha ez megtörtént, valószínűleg kiadom, és jöhet külföld felfedezése, valamint a munka. Dolgozni szeretnék, hogy ne kelljen felélnem a tartalékaimat. Nem szálltam el, nem kábított el a könnyen szerzett pénz, amit valójában, bármilyen furcsán hangzik is, kőkemény meló megnyerni.”

VV Fecó: Saját üzlet helyett munkanélküliség


Ezt tervezte, amíg a villában volt
A pécsi családapa nagy terveket dédelgetett, saját vállalkozást szeretett volna indítani abból a tőkéből, amit a népszerűség kovácsol neki. „Én abban biztos vagyok, hogy nyitnék egy kis élelmiszerboltot vagy zöldségest, ha vége a VV-nek. Angélámnak van ilyen üzletvezetői végzettsége is. De azt el sem tudom képzelni, másként hogyan lehet használni ezt a népszerűséget, és hogy fél évnél tovább tartana.”

Ez jött össze
Fecó első felindulásból hosszan nevetett korábbi nyilatkozatán, merthogy zöldségesbódénak azóta sincs se híre, se hamva. „Nézelődök, próbálkozom, de nehéz olyan területet találni, ahol valami újat lehetne mutatni a kereskedelemben. Nem egyszerű elhelyezkedni sehol, még a villával a hátam mögött sem” – ecsetelte kissé ködösen a kétgyerekes családapa, aki a villa után árult dinnyét, de egy ideig Angliában is próbált munkát találni. Fecó nem mellesleg egy ideig a haknizással is próbálkozott, ám Gáspár Győzővel készült duettje csak Házibuli Attilával című műsorig repítette.

VV Gergő: Sztárszakács helyett rádiós gyakornok lett


Ezt tervezte, amíg a villában volt
A Balaton-parti éttermekben szakácsként dolgozó Gergő azt tervezte, hogy szabadulása után afféle magyaros Jamie Oliverként osztja majd az észt. „Olyan szakács szeretnék lenni, mint Jamie Olivier. Hogy tévében, könyvben vagy az interneten teszem ezt, még nem körvonalazódott, mindenesetre bízom abban, hogy valóra válik ez a nagy álmom. Ha valamire szeretném felhasználni az ismertségem, hát ez az” – mesélte akkor bizakodva.

Ez jött össze:
Ha nézünk tévét, tudjuk, hogy nem Gergő az ország Jamie Olivier-je, azonban úgy érzi, sikerült gyökeret eresztenie a médiában. „A főzős műsor nem jött össze. Mostanában az tölti ki az életem, hogy két rádiónál is gyakornok vagyok. Nagyon izgalmas munka, és egyáltalán nem bánom, hogy a ranglétra aljáról kell kezdenem, mert így lehet igazán megtanulni ezt a szakmát” – mondja a 32 éves egykori villalakó.

 

VV Péter: Civil munkám van, de köt a titoktartás


Ezt tervezte, amikor villalakó lett:
„Népszerűség szempontjából ez csak az olyan csinos lányoknak lehetőség, mint Kinga vagy Seherezádé, akik utána jól kereshetnek divatbemutatókon” – nyilatkozta a VV alatt taktikusnak titulált, ám hamar hazazavart Péter, akiről tényleg úgy tűnt, hogy sem médiakarriert, sem dupla platinalemezt nem akar.

Ez jött össze:
„Egy nagy társasjáték volt, azt kaptam, amit vártam, csak nagyobb dobókockákat képzeltem el, meg magasabb színvonalú játékosokat” – szúrta oda még egy év után is Péter, akinek elmondása szerint az összes benti jóslata bevált. „Nézd csak meg! A lányok ott sétálgatnak a kifutókon. Én nem, de nem is ez volt célom. Ma már civil munkám van, de köt a titoktartás, így nem beszélhetek róla. Jól vagyok, csak azt kell kitalálnom, az idei évemet mivel fűszerezzem: két éve ilyenkor Kolumbiában voltam, tavaly pedig a villában. Még gondolkozom azon, hogyan fogom ezt idén felülmúlni” – hintette el a bulvárcikkek alapjául szolgáló infókat Péter, akinek tanácsolnánk, hogy épüljön be a TV2-es Bodzás klánba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top