Sztárok

Megoperálták Kandász Andreát

Napok óta fáslit hord a lábain a műsorvezető, és felpolcolva pihenteti, mert nemrég visszérrel operálták.

Megoperálták Kandász AndreátHárom évet várt az operációra Andi, ugyanis egy ilyen beavatkozás után hat hétig tilos repülőgépre ülni. Neki, a Kalandjárat című műsor háziasszonyának pedig az elmúlt esztendőkben nem volt olyan másfél hónapja, amikor ne utazott volna valahova. A műtétet azonban nem halogathatta tovább.

„Édesanyámnak volt visszeres a lába, mindig is féltem, hogy az enyém is az lesz, ezért időről időre eljártam kontrollra. Három éve az orvosom jelezte, hogy a lábaimon nem látszik, de a felszín alatt bizony már képződik a visszér, rá kell szánnom magamat az operációra. Nos, ennek most jött el az ideje. A műtétet altatásban végezték, és szerencsére már létezik olyan speciális lézeres technológia, aminek köszönhetően nem kellett vágni sem. Az orvos elmagyarázta, hogy a lábba áramló oxigén dús vért két fő ér viszi vissza a szív felé, oxigénszegényen, és a vénákban található billentyűk szelepként működve megakadályozzák a vér visszafelé áramlását. Ebből a kettőből az egyik eret teljesen eltávolították.”

Andi most hatalmas pólyás fáslit visel az így háromszorosára „nőtt” műtött lábán, így emiatt a nadrágjai nem mennek fel rá, de nem is ez a gond, hanem hogy nemigen akar nyugton maradni. Sokat kellene pihennie felpolcolt lábakkal, na de ő soha nem volt az a láblógatós ember, ráadásul imád dolgozni. Ám a családja szemmel tartja, így muszáj neki visszavennie a munkatempóból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top