Sztárok

Igazi álomkapcsolatot dúlhat szét Katie Holmes

Katie Holmes az amerikai Star magazin szerint válása óta rendszeresen találkozgat régi pasijával – és munkatársával –, Joshua Jacksonnal. A probléma csak annyi, hogy Joshua hét éve párkapcsolatban él.

katie holmesJoshua és Katie között nemcsak a Dawson és a haverok című sorozatban szövődött szerelmi kapcsolat, de az életben is. Igaz, már sok évvel ezelőtt szakítottak, de szeptemberben Holmes bevallotta, hogy házasságának ideje alatt és válása óta is rendszeresen találkozik és levelezik volt párjával.

Az amerikai Star magazin legfrissebb számában most arról írnak, hogy amióta Holmes újra szingli, valósággal üldözi a ma már boldog párkapcsolatban élő Jacksont. „Naponta többször hívja telefonon, találkozgatnak is, és ettől Diane – Jackson barátnője Diane Kruger színésznő, a szerk. – teljesen megőrül” – mondta Kruger egyik barátnője a lapnak.

A Us Weekly magazinnak Joshua úgy nyilatkozta, hogy nagyon fontos ember az életében Katie Holmes, és imádja a kislányát, Surit is, aki – ahogyan ő fogalmazott – egy csodálatos gyermek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top