Sztárok

VV Veronika: “Úrinő vagyok, nem reagálok a szexvádakra”

Mint azt ma reggel a Blikk megírta, lebuktatták VV Veronikát: az újságírók lehetséges kliensnek adták ki magukat, és kiderült, hogy az exvillalakó vállal meztelenkedést, sőt felárért extrákat is, ha valaki ilyen témában keresi meg. Telefonon utolértük Veronikát, aki közölte: ő szeretne úrinő maradni.

VV Veronika Veronika a körülményekhez képest egészen összeszedett volt, amikor kollégánkkal beszélt telefonon. A hangja azonban már ingerültté vált, amikor a Blikk mai címlapjáról kérdeztük. „Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nem veszek róla tudomást. Ignorálom. Méghozzá azért, mert ha most erre reagálok valamit, akkor ők is fognak, és sosem lesz vége ennek a perpatvarnak. Hagyjanak engem békében, én nem nyilatkozom!” – ecsetelte munkatársunknak Veronika.

Az exvillalakó közölte velünk, hogy szándékosan vonult ki a médiából. „Csak az én dolgom, miből élek és hogyan. Szeretnék nyugodt, családias mindennapokat, és nem akarom, hogy a komoly kapcsolatom lássa kárát ennek az egésznek. Szerintem ezt mindenki meg fogja érteni, akinek a szerettei fontosak” – folytatta a plasztikázott lány.

Ettől azonban a tények még tények maradnak – persze, ahogy bölcs emberek mondták: amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik. Úgy látszik, Veronika is ezt a megoldást választotta…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top