Sztárok

Ők lehetnek Hajdú Péter utódai

Már nem titok többé, hogy kik énekelnek a Nagy Duett című műsorban idén. De vajon az amatőrök közül ki fogja hozni Hajdú Péter tavalyi fantasztikus teljesítményét?

Ők lehetnek Hajdú Péter utódaiFebruár 10-én indul a Nagy Duett legújabb évada a SuperTV2-n. Az amatőrök  és a profi énekesek neve már nem titok többé, ám a párosítást csak pénteken leplezik le. A profik csapatát erősíti: Bangó Margit, Csézy, Détár Enikő, Gáspár Laci, Király Linda, Kökény Attila, Pataky Attila, Szandi, Szinetár Dóra és Szulák Andrea, míg az amatőrök, akik idén megpróbálkoznak az énekléssel: Cseke Katinka, Dopeman, Erdélyi Mónika, Gesztesi Károly, Görög Zita, Kovács Lázár, Lakatos Márk, Papp Gergő, Szabó Győző és Zsidró Tamás.

A kérdés már csak az, hogy ki fogja hozni a tavalyihoz hasonló „Hajdú Péter”-figurát? Azt tudjuk, hogy Cseke Katinka nem teljesen rossz énekes, hiszen még a Megasztárban is indult, és Gesztesi Károly is szokott énekelni, de vajon a profi szakács Kovács Lázár és az átalakítómester Lakatos Márk hogyan birkózik meg a feladattal? Két hét múlva kiderül, addig felidézzük Hajdú Péter „legszebb” alakítását.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top