Sztárok

Egymásnak esett a döntőben Malek Andi és Mező Misi

A döntőben is folytatódott az egész hetes cicaharc Mező Misi és Malek Andrea között.

Egész héten ment a burkolt üzengetés a Voice mesterei és énekesei között. Malek Andi szerint Pál Dénes nemcsak a hangjának, hanem a szemének is köszönhette a szavazatokat, míg a fiú mestere, Mező Misi úgy érezte, hogy túlzottan rászálltak a többiek erre a témára.
A vita a Voice pénteki döntőjén élesedett ki, amikor Nádor Dávid előadása után Mező Misi hangot adott véleményének. „Nagyon tetszett, nagyon tehetséges vagy, de nekem kicsit direkt volt a dobszólód a dalban… A döntőben megmutatni, hogy jaj hát tudunk dobolni is… De jó volt” – reagált Misi Nádor Dávid produkciójára. „Misikém, féltékeny vagy! Az a baj, hogy Dávidnak nem kék szeme van, hanem barna?” – vágott vissza Malek Andi.
A vitát végérvényesen Pál Dénes zárta le, aki közvetlenül Dávid után napszemüvegben érkezett a színpadra, és így lépett fel. Ezzel üzente, hogy a hangjára is érdemes figyelni, nem csak a szemére. Hogy az üzenet mennyire átjött, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Dénes végül megnyerte a versenyt. Az eredményekről és fináléról itt olvashattok!

Egymásnak esett a döntőben Malek Andi és Mező Misi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top