Sztárok

Beintett II. Erzsébetnek Katalin hercegné

Nem kér a hivatásos dadákból a cambridge-i hercegné, inkább édesanyját költözteti a Kensington-palotába, ő segít majd neki a babagondozásban.

Beintett II. Erzsébetnek Katalin hercegné1948-ben egy hirdetés jelent meg egy londoni lapban, dadát kerestek előkelő házba. Miss P. – ahogyan Károly herceg később hívta a dajkáját – elsápadt, amikor megtudta, hogy a kis trónörökösnek kerestek ilyen módon gyermekgondozót a szülei. Három évtizeddel később Vilmos herceg nemrég elhunyt dadája, Olga Powell korábban a kenti hercegi pár gyermekeire vigyázott, onnan szegődött Károly és Diana szolgálatába.

Katalin hercegné azonban köszöni, nem kér a hivatásos pesztonkákból. Ő inkább édesanyját, Carole Middletont kérte meg, hogy a kisbabája születése után költözzön hozzá és Vilmos herceghez a Kensington-palotába. A hercegné jobban bízik az édesanyjában, mint a hivatásos dadákban – írták a brit lapok, akik hozzátették, nem biztos, hogy jó ötlet, ha az anyós beköltözik egy fiatal párhoz. Ha Katalin ugyanis minden csip-csup üggyel anyjához fordul, és csak tőle kér tanácsot, segítséget, az rosszuleshet Vilmosnak, ez pedig feszültséget okozhat a házasságukban. II. Erzsébet pedig hallatlannak nevezte Katalin legújabb „húzását”. A királynő szerint Anglia jövendő királyát vagy királynőjét csakis képzett dada nevelheti még akkor is, ha 2013-at írunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top