Sztárok

Kirúghatják az Operettszínház sztárját

Meggondolatlan döntést hozott Brasch Bence. A fiatal musicalszínész a teátrum igazgatójának tiltása ellenére tetováltatott magára – írja a Bors.

Nem várt botrányt kavart a Budapesti Operettszínházban Brasch Bence új tetoválása. A teátrum rendező-direktora, Kerényi Miklós Gábor szerint a fiatal musicalszínész ezzel a lépésével megsértette az Operettszínház egyik alapvető szabályát: Bencének ugyanis egyeztetnie kellett volna a vezetéssel a kinézetét érintő változást, hiszen a tetoválása korántsem illik minden szerepéhez. A Csillag születikben ismertté vált tehetség – aki az I can move a mountain, I can break rocks (Hegyet tudok mozgatni és sziklákat összetörni) feliratot varratta bal felkarjára – állítja, igazán illik hozzá a tetoválása. Bence abban bízott, hogy nem lesz ebből probléma, ám a bulvárlap úgy értesült, hogy az igazgató dühös kiabálásától („Kirúgom!”) volt hangos a teátrum. Mint Kerényi a bulvárlapnak elmondta, tarthatatlan, hogy Bencének tetoválása legyen, mert központi kérdés, hogy egy színész nem nézhet ki másként, mint amit a szerepe megkíván. „A mostani egy kamasz lépése volt, és kemény válaszra készülök” – reagált a direktor.

Fotó: braschbence.hu
Fotó: braschbence.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top