Sztárok

Drasztikusan átváltozott az x-faktoros

Imázsváltáson ment át Szabó Dávid. A tehetségkutató 4. helyezettje Dave Mess néven bőrcuccban, sminkben lépne fel külföldi klubokban – írja a Bors.

Szabó Dávid teljesen új, az eddigitől eltérő külsővel veti bele magát a zenei életbe. Még művésznevet is felvett: Dave Mess néven lép fel ezentúl külföldön, mert saját bevallása szerint az ország határain kívül a Szabó név senkinek nem jelent semmit. Lady Gagához hasonló stílusban akar befutni, ezért nem meglepő, ha bőrcuccban, sminkben látjuk viszont. Az X-Faktor negyedik helyezettje – tervei szerint – az elektromos pop első férfi előadója lesz a világon. Elmondása szerint azért választotta a Dave Mess (a mess angol szó magyarul rendetlenséget jelent) nevet, mert afféle zűrzavart fog maga körül kelteni, mint az etalonja, Lady Gaga. Az Operettszínház színésze az új stílusával nem kisebb haknikra vágyik, hanem táncosok tucatjaival színvonalas külföldi klubokban szeretne fellépni.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top