Sztárok

A legpuccosabb celebutazások

Vannak, akiket nem érint a válság, és a számlák befizetése helyett azon töprengenek, hogy melyik puccos helyre menjenek nyaralni. A közösségi oldalakról kiderül, hogy melyek azok a luxushelyek, ahol a hírességek vakációznak.

Barbadoson még Rihanna is józan marad

A legpuccosabb celebutazások

Két turné között a barbadosi énekesnő, Rihanna gyakran hazalátogat. Közösségi oldalára rengeteg képet töltött fel, amint a Karib-térség szigetére csábítja a turistákat reklámfotóival. A zűrös énekesnő egyébként soha nem alszik a családjánál, helyette puccos ötcsillagos szállodákban pihen, rossz nyelvek szerint azért, mert itt kedvére használhatja a tudatmódosító szereket. Remekül működik a barbadosi lány reklámja, mert még az X-Faktor szülőatyja, Simon Cowell is erőszeretettel látogatja a szigetet.

Kanye West és a várandós Kim Kardashian kedvenc úti célja: St. Lucia

A legpuccosabb celebutazások

Az újdonsült kispapa, Kanye West, és a még mindig az előző férjéhez kötődő Kim Kardashian kedvenc nyaralóhelye St. Lucia. Kim párja kijelentette, hogy a kisbaba érkezése után nem szeretne együtt élni a Kardashian klánnal, és legfőképpen nem a szexi kismama édesanyjával. Csodálkozik bárki is azon, hogy Kanye egy luxusnyaralással lepte meg leendő gyermeke édesanyját? Kérdés: vajon a tengerpart és a pálmafák elfedtetik a kismamával a rapper kijelentését?

Ahol még Obama is önfeledten vakációzik: Hawaii

A legpuccosabb celebutazások

Az Obama mellett kampányoló Katy Perry szívesen látogat Hawaiira új barátjával, John Mayerrel. Hawaiin igazi celebdömping volt, hiszen az Egyesült Államok elnökét is lencsevégre kapták, amint elmerül a hullámok közt. Ám nem ők az egyetlenek, hiszen a jóképű Jude Law is a meseszép szigeten vakációzott. Az angol színész utálja, ha a gyerekeit fotózzák, itt azonban el tudott bújni a nyilvánosság elől.

Dubaj: most magyar hölgyek nélkül

A legpuccosabb celebutazások

Itthon Dubajról nem feltétlenül a luxusnyaralás, sokkal inkább a szép magyar hölgyek jutnak az eszünkbe… de most nem szeretnénk leleplezni senkit, csak az amerikai celebek nyaralási szokásairól írunk. Rita Ora is rögtön feltöltötte Twitter-oldalára a fotóját, amint felfedezi Dubaj szépségeit, igaz, ő pihenni jár oda, nem pedig pénzt keresni. 

Nemcsak a Twitter és a Facebook árulja el nekünk a legkedveltebb úti célokat. A British Airways felméréséből kiderült, hogy az elmúlt egy évben a magyarok, ha felső kategóriás nyaralásról volt szó, Miamiba és Cancúnba repültek a legtöbbször.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top