Sztárok

Megműtötték Kocsis Tibit

Kés alá feküdt Kocsis Tibi: egészségügyi problémával fordult orvoshoz, a beavatkozást pedig esztétikai korrekcióval egészítették ki, így megújult az énekes külseje.

Kocsis Tibinek alapvetően hallójárat-gyulladása volt, ezért fordult egy klinikához. Ha viszont már ott volt és műtéti beavatkozásra volt szükség a gyógyulásához, akkor úgy döntött, hogy az esztétikai módosítás lehetőségével is él. „Leginkább a kamerák előtt és a fotózásoknál zavart ez a dolog. Egész egyszerűen amikor visszanéztem magam, akkor nem tetszett a látvány – mondta az énekes korábban kicsit elálló, most viszont már műtéten átesett füléről. – Nagyon jól bírtam a műtétet, magamon is meglepődtem. Ezt helyi érzéstelenítésben csinálják, tehát gyakorlatilag végig tudatomnál voltam. Egy picit kellemetlen volt, hogy matatnak a fülem körül és zajlanak az események, de különösebben nem zavart és nem is fájt” – mesélte Tibi a beavatkozásról, aki már csak varratszedésre érkezett orvosához.

Megműtötték Kocsis Tibit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top