Sztárok

“Ágyába kényszerített” – mondja Lady Gagáról asszisztense

Lady Gagát perli volt asszisztense, aki állítása szerint állandó készenlétre kényszerült, nem volt magánélete, és megalázó helyzetekbe is került a sztár miatt.

Lady Gaga volt asszisztense bírósághoz fordult, így követelve állítólag 7168 órányi túlórája elmaradt kifizetését. Az asszisztensnek ugyanis az énekesnő mellett a hét minden napján napi 24 órás ügyeletet kellett ellátnia, ami magában foglalta még azt is, hogy közös ágyban kellett aludniuk, mivel Lady Gaga nem volt hajlandó egyedül aludni. Az asszisztens állítása szerint szó sem lehetett arról, hogy privát élete legyen. „Nem volt magánéletem, nem volt esélyem, hogy a családommal vagy a barátaimmal beszéljek vagy szexeljek, ha azt akartam volna. Nem volt esélyem semmire.” Jennifer O’Neill szerint a sztár képes volt az éjszaka közepén azért felébreszteni őt, mert lusta volt kicserélni a DVD-t a lejátszóban, és nemcsak magánéletre nem jutott ideje, de arra sem, hogy akár aludni vagy enni tudjon.

dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top