Sztárok

Ördög Nóra sejtelmes üzenete a kisbabájáról

Második alkalommal lett az év műsorvezetőnője Ördög Nóra. Az RTL Klub boldog kismamája meghatódva vette át a Story magazin díját, és születendő kisbabájáról is beszélt.

Ördög Nóra csodaszép estélyi ruhában vette át immár második alkalommal az év műsorvezetőnőjének járó díjat a Story-gálán. Az őt „bemutató” kisfilm alatt Elvis Costello She című dala szólt, amitől Nóra is meghatódott. „Kicsit olyan volt ez a bejátszás, mintha egy búcsúfilm lenne, ami valamennyire igaz is, hiszen szülési szabadságra megyek” – mondta a színpadon állva a csodaszép kismama.

A Story-gála legszebb ruhái, itt! 

„Tizenkét éve dolgozom az RTL Klubnál, és köszönöm mindenkinek az elmúlt éveket, mert minden siker mögött egy csapat áll. Az első ilyen díjamat Liluval kaptam, a mostanit is egy műsorvezetőtársammal közösen” – mondta mosolyogva Nóra, majd megsimogatta pocakját. Az X-Faktor műsorvezetője a születendő kisbabáról nevezte el a díjjal járó csillagképet. „Legyen a neve Csíkos Angyalka, ezt csak én, és a férjem értjük” – mondta sejtelmesen Nóra.   

 

A Story Ötcsillag Díj kategóriáinak legjobbjai a következők:

Az Év Műsorvezetőnője – Ördög Nóra
a RTL Klub műsorvezetője

Az Év Műsorvezetője – Sebestyén Balázs
a Class FM és az RTL Klub műsorvezetője

Az Év Színésze – Száraz Dénes
színész-sorozatszínész, jelenleg a Jóban Rosszban című sorozat Tamás atyájának szerepében látható

Az Év Zenei Produkciója – Majka, Curtis, BLR közös Belehalok című száma
több mint 18 millió internetes videólejátszással az egyik legnépszerűbb hazai sláger

Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2012
az RTL Klub énekes-tehetségkutatójának harmadik évada

Az év leg-legje díjat a Class FM Morning Showcímű műsora vihette haza.

A tavalyi évhez hasonlóan a Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta kuratórium idén is döntött az Érték-díjasokról, és három művész, valamint egy riporter 2012-es munkásságát díjazta szakmai elismeréssel.

Érték-díjasok 2012-ben:

Bata Éva színésznő, Vígszínház:
2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán. A diploma megszerzése után a Vígszínház tagja lett, 2012-ben a színház társulatának titkos szavazása alapján Ruttkai-emlékgyűrűvel jutalmazták kiemelkedő művészi teljesítményét. Legnagyobb szerepei: Glória (A lovakat lelövik, ugye?), Vanda (Vénusz nercben), Júlia (Rómeó és Júlia).

Rancsó Dezső színész, Magyar Színház: 1991-ben végzett a Pozsonyi Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Tagja volt a Veszprémi Petőfi Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház és a Nemzeti Színház társulatának. 2004-ben és 2010-ben Főnix Díjjal, 2005-ben Szendrő József-díjjal tüntették ki. Fontosabb szerepei: Rómeó, Dankó Pista, Hamlet és az Őrnagy a Tótékban.

Méhes Gábor sportriporter
1995-ben kezdte karrierjét sportriporterként Szegeden, 1997-ben közvetítette első élő mérkőzését a Magyar Televízióban. Négy olimpiáról és több Európa- és világbajnokságról tudósított.

Balázs Elemér dobos: Több mint másfél évtizede meghatározó alakja a magyar dzsesszéletnek, 1995 óta zenekarvezetőként is működik. Játszott a No-Spa zenekarban, oszlopos tagja a Trio Midnightnak, és állandó dobosa a Creative Art Ensemble-nek. 2000-ben alapította a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupot, Magyarország egyik legnépszerűbb dzsessz-zenekarát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top