Sztárok

Pénzzavarban van Cseke Katinka

Nem csak pénzkérdés Cseke Katinka számára, hogy minél tovább versenyezzen a Nagy Duettben. Az ott kapott kereset viszont nagyon is jól jön számára, mert anyagi nehézségekkel küzd.

„Nem akarok panaszkodni. Hogy mennyit keresek A Nagy Duettben, arról nem beszélhetek. Minél tovább bent maradni egyébként sem csak pénzügyi kérdés – persze jól jön a több pénz –, becsületbeli ügy. Minden versenyző attól retteg, hogy ő lesz az első, aki kiesik. Az a legrosszabb, mert azonnal végítéletet hoznak a nézők feletted” – nyilatkozta a Borsnak a sokat fogyó Cseke Katinka a hamarosan induló verseny kapcsán.

Azt azonban nem tagadja, hogy nagyon is jól jönne a műsorból származó bevétel, így ez is szempont a bent maradásnál, hiszen gázsijukat adásonként kapják a résztvevők. „Sokat dolgozom, általában hajnalonta már forgatok, de mint oly sokan ebben az országban, nem dúskálok a pénzben – mondja a színésznő. – Nem azt mondom, hogy nincs mit ennem, de például egy elromlott mosógép már komolyan felborítja a családi költségvetést. Ez történt egyébként most is, épp azon töröm a fejem, hogy honnan és miből szerzek egy normális gépet. Persze ahogy eddig is mindent az életemben, megoldom.”

Pénzzavarban van Cseke Katinka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top