Sztárok

Felültette az RTL-t VV Éva?

Egykori csatornája is aggódik VV Éva sorsáért. A Fókusz riportjából az derült ki, hogy az állandóan botrányba keveredő Éva kellemetlen helyzetbe hozta a stábot a többször lemondott vagy le sem mondott interjúkkal, amelyekre meg sem érkezett.

VV Éva egyre aggasztóbb életét bárki nyomon követheti, hiszen naponta cikkeznek róla az újságok. Hol titokzatos késes fenyegetésekről, hol elszomorító családi verekedésről hallani. Évát a Fókusz munkatársának is csak telefonon sikerült elérnie, a lány ugyanis sorra lemondta a személyes interjúkat, vagy el sem ment… „Most visszajöttem Budapestre. Két hétig voltam a családomnál Békéscsabán, és kiidegeltek teljesen. Én ezt senkinek nem kívánom” – mondta Éva, aki egy lapnak azt állította, hogy apja rátámadt és kitépte a haját. A tévéműsor szerint az egykori villalakó nem tagadja: segítségre van szüksége, és saját bevallása szerint is sokat iszik. VV Éva csütörtökön lesz 30 éves.

Felültette az RTL-t VV Éva?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top