Sztárok

Így neveli a kisfiát egyedül Erdei Zsolt

Heti váltásban neveli óvodás kisfiát a feleségétől való különköltözése óta a híres bokszoló, Erdei Zsolt.

Így neveli a kisfiát egyedül Erdei Zsolt!„Lefekvés előtt mindig mesélek neki, sokáig fejből kellett kitalálnom valamit, de most már megengedi, hogy könyvből is olvassak” – mesélte a Hot! magazinnak a kisfiáról a híres sportoló. Madár és felesége, Arabella, bár még nem váltak el hivatalosan, külön élnek egy ideje, így egyik héten az apukájánál, a másik héten az anyukájánál él a kis Viktor.

„Látszik rajta, hogy lelkileg megviseli a dolog, de elfogadta és nem szomorkodik emiatt” – tette hozzá Zsolt, aki szerint  mindent megtesznek azért, hogy minél kevésbé érintse a változás a kisfiúkat.

A sportoló azt mondja, nincs bébiszitterre szüksége, hiszen a fia az élete, nem fárasztó vele lenni. „Estenként együtt csináljuk a vacsit Viktorral, nem vagyok szigorú, de azt nem szeretem, ha este hét után eszik” – magyarázza a büszke apuka.

A bokszoló legközelebb márciusban Monte-Carlóban versenyez majd, és még az edzéseit is úgy alakította, hogy minél több időt tölthessen a kisfiával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top