Sztárok

Legyőzte betegségét Gáspár Laci

Az Eurovíziós Dalverseny második elődöntőjén két versenyző is betegséggel küzdött. A zsűri értékelése alapján mégis belőlük lettek a győztesek.

Gáspár Laci tegnap délután még alig állt a lábán, mégis kis híján rajt-cél győzelmet aratott A Dal című műsor második elődöntőjében. „Most is rekedt még a hangom, de énekelni azért sikerült – mondta fellépése után, és hozzátette: –, bíztam abban, hogy a közönség annyi erőt ad, hogy elfelejtem, bármilyen beteg is vagyok.”
A zsűri szerint sem ő, sem pedig Kállay-Saunders András fellépésén nem hallatszott, hogy rossz állapotban vannak, pedig András az előadása utáni beszélgetésben alig tudott megszólalni. Azt azért elmondta, hogy a betegség nem kifogás, egy énekesnek ilyen állapotban is kell tudnia énekelni, és hogy sokat segített neki a kalcium. Dala egyébként olyan jól sikerült, hogy utolsó fellépőként egyedül neki sikerült megelőznie a végig első helyen álló Gáspár Lacit. A két első továbbjutó tehát éppen az a két előadó lett, aki nyitotta, illetve zárta a műsort, és akiknek nemcsak egymást, hanem betegségüket is le kellett küzdeniük a színpadon.

Legyőzte betegségét Gáspár Laci

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top