Hazai sztárok első csókja

nlc | 2013. Február 12.
Lehet elfelejteni az első csókot? Na jó, azt, amelyiket óvodáskorunkban kaptunk, talán, de azt, ami tinédzserkorunkban csattan el, soha! Legyen az szép vagy kissé hátborzongató, vicces vagy pironkodó, édes vagy felejthető emlék, biztos, hogy megőrizzük.

Munkácsy Kata
Filmbeillő jelent

„18 évesen kaptam az első csókot. Persze korábban is kaptam szájra puszit, voltak ügyetlenkedő csókpróbálkozások, de a legelső, és egyben talán a legromantikusabb csók 18 éves koromban csattant el. Sétáltunk Szigetmonostoron, és épp naplementekor értünk a Duna-partra. Akkor csókolt meg, amikor vörösbe borult az ég, filmbeillő jelenet volt” – mondja a Barátok közt sztárja, aki élete egyik legkellemesebb emlékeként tartja számon ezt a naplementét.

 

Legerszki Kriszti
Búcsúpuszinak indult

„Tizenhat-tizenhét éves lehettem, amikor kialakulóban volt valami egy fiúval. Egy este a búcsúpusziból csók lett. Egész éjjel nem aludtam, annyira izgatott voltam, ám mégsem lett a kapcsolatból semmi” – meséli a Jóban Rosszban Pongrácz Barbarája, aki úgy véli, a csók mindenképpen egy szép dolog kezdete, de ez ő esetében nem így történt, ám ennek ellenére jó szívvel emlékszik vissza a történtekre.

Erdélyi Mónika
Ügyetlen első próbálkozás

„Az első csók nagyon furcsa volt, így visszagondolva rá azt mondhatnám, nem volt nagy élmény. 16 éves voltam, az iskolából mentünk hazafelé a sráccal, akivel jártam, és séta közben megcsókolt. Ügyetlen első próbálkozás volt. Arra gondoltam, ebben vajon mi a jó? Mit szeretnek a csókolózáson?” – meséli a FEM3 műsorvezetője, akinek azóta alaposan megváltozott a véleménye a témával kapcsolatban.


Váczi Gergő
Végigidegeskedte

„14 éves voltam, egy edzőtársammal jártam, de kezdetben még a lány kezét sem mertem megfogni. Aznap, amikor megfogtam, elcsattant az első csók is, mégpedig egy háztömb sarkánál. Mindent előre elterveztem, mégis rémesen féltem, ideges voltam, talán még remegtem is. De miután véget ért, úgy éreztem, na, férfi lettem én is” – meséli a Super Mokka műsorvezetője, és hozzáteszi, a második alkalomnál is rettenetesen izgult, de ahogy múlt az idő, úgy múlt az idegeskedés is.

Sarka Kata
Borzalmas élmény

„13 éves voltam, az utcánk sarkán csókolt meg, borzalmas élmény volt! Utána két évig senkivel nem kezdeményeztem csókot, mert attól tartottam, hogy ugyanilyen rossz lesz, mint az első. Rá két évre viszont megkaptam azt az első csókomat, amire már jó szívvel gondolok vissza” – meséli Kata, aki hozzáteszi, nem szívesen emlékszik vissza az első csókra, számára ez nem egy kedves élmény.

Exit mobile version