Sztárok

Őt szereti Debreczeni Zita

Újra rátalált a szerelem az egykori modellre, aki az utóbbi hónapokban az egyik legkeresettebb divatfotós lett. Választottja egy dúsgazdag üzletember, aki szabadidejében a testépítésnek hódol.

Hosszú idő után ismét szerelmes Debreczeni Zita, aki korábban a milliárdos üzletember Kedves Ferenc mellett kétszer is hosszabb időt töltött. A 32 éves modell – aki már nagyon vágyik a babázásra – jelenleg egy dúsgazdag vállalkozóval jár, aki humánerőforrás-kölcsönzéssel foglalkozik. A Blikk információi szerint V. Kristóf egy jól menő kft. tulajdonosa, hobbija pedig a bokszolás, a wakeboard és a gyúrás. Mint a bulvárlap megtudta, a pár nyáron találkozott először, és a kapcsolatuk szép lassan alakult át szerelemmé. Az utóbbi időben egyszer-kétszer már a nyilvánosság előtt is megjelentek. Az egykori modell – aki legszívesebben babákat fotóz – egyébként néhány hónap alatt az egyik legkeresettebb divatfotós lett. A Bors úgy értesült, Zita egyik fotója hamarosan megjelenik a brit Vouge magazinban. A Sugarbird egyik arca – akinek még fél év van hátra a tanulmányaiból, hogy diplomás fotográfussá váljon – már nem is nagyon vállal modellmunkákat, az életét immár a fotózás tölti ki.

Ismét milliomossal jár Debreczeni Zita

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top