Sztárok

Dührohamot kapott Liptai Claudia

Kiborult majd elviharzott a színpadról. Profizmusának köszönhető, hogy rendben ment le az adás – írja a Bors.

A vasárnapi élő adás előtti percekben a nézők szeme láttára kapott “dührohamot” Liptai Claudia – írja a Bors. Ennek oka egy váratlan technikai hiba volt. A műsorvezető többször jelezte, hogy valami baj lehet a fülesével, mert nem hall rendesen, és a technikusok ugyan próbálták orvosolni a hibát, ám az eszköz továbbra sem működött, a kezdés pedig vészesen közeledett. A Bors cikke szerint Claudiát kollégája, Tilla is igyekezett nyugtatni, de a színésznő borzasztóan felhúzta magát. Alig másfél perc volt vissza, amikor A Nagy Duett háziasszonya nem várt tovább, kirántotta a füléből a fülest, és dühösen elviharzott.

Mint a mozdulatai elárulták, legszívesebben a földhöz vágta volna a kezében lévő másfél millió forintos mikrofont, ám végül csak durván a helyére tette, majd feldúltan kirohant a stúdióból. Feldúltsága érthető, hiszen enélkül az eszköz nélkül nem tudta volna profin levezényelni az élő adást.

“Érthető, hogy pár pillanatig az egyébként fegyelmezett Claudia számára is feszültséget okozott a nem várt malőr. A kontrollmonitor hibásodott meg, így Clau akarva-akaratlan kivívta a kollégái elismerését, hiszen profizmusának köszönhetően a nézők semmit nem észleltek a fennakadásból” - mondta a műsor szakembere a Borsnak.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top