Sztárok

Őt szereti már 16 éve A Nagy Duett sztárja

A Nagy Duett színpadán Szandi és Zsidró Tamás között teljes a harmónia! Hatalmas show-t csinálnak, és gyakorta egymás nyakába is ugranak, sugárzik róluk, milyen jól kijönnek egymással. Most kiderül, mit szól mindehhez a sztárfodrász felesége!

A Nagy Duett sztárfodrásza, Zsidró Tamás csak úgy fürdik a sikerben! A hétvégén Szandival közösen előadott Gedeon bácsiján egy ország derült, és senki nem vitatja: a frizurák mestere igazi showman. „Lehet, hogy mikrofonra cserélem az ollót? – nevet Tamás. – A viccet félretéve: az első adás előtt még nagyon izgultam, és nem is értettem, mit keresek én ott. Szandi volt az, aki lelket öntött belém. Szerencsére nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, és a próbák alatt hihetetlenül jókat szórakozunk.” És vajon mit szól ahhoz Zsidró Tamás felesége, a gyönyörű Ági, hogy Szandi a közösen megélt siker apropóján olykor férje ölébe ugrik? „Féltékenységnek nyoma sincs, a feleségemmel 16 éve vagyunk nagyon boldogok, és csakúgy, mint Szandiék, mi is három gyereket nevelünk – meséli a sztárfodrász. – Nála jobb partnert ebben a műsorban nem is kaphattam volna, Ági személyében azonban egy életre választottam tökéletes társat. Más nő nem érdekel, mert a legszebb feleség az enyém.”

 
Őt szereti már 16 éve a Nagy duett sztárja
 
Őt szereti már 16 éve a Nagy duett sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top