Sztárok

Ilyen volt Liluék floridai hippinyaralása

Először mentek el hosszabb útra hármasban Liluék. A család Floridában hippivakációzott...

Ilyen volt Liluék floridai hippinyaralása

Két hétig utazgattak Floridában Liluék. Nem volt tervük, amikor megérkeztek, béreltek egy autót és nekivágtak a déli államnak. „Laci és én mindig is szerettünk így vakációzni. Ráadásul az Egyesült Államokban sok kicsi, de színvonalas hotel van az utak mentén, bármikor talál az ember egy szobát. Így arra megyünk, amerre kedvünk tartja, ha úgy alakul, akkor két napot is eltöltünk egy városban, majd pakolunk és autózunk tovább. Ez a mi hippiéletmódunk, és úgy véltük, Dávid három és fél évesen már elég nagy ahhoz, hogy megmutassuk neki ezt az életformát” – teszi hozzá a Szombat esti láz műsorvezetője.

Hullámok és barátok

És hogy miért Floridába utaztak? Mert Liluék nem csak az Egyesült Államokat kedvelik, hanem a napfényt, a tengert, a pálmafákat, na és a tenger gyümölcseit. Floridában pedig minden adott egy tökéletes vakációhoz. „Egy barátunk a Dávidnál egy évvel idősebb gyermekével éppen Floridában tartózkodott, vele is találkoztunk kint, de egyébként csak hármasban jöttünk-mentünk. Rengeteget időztünk a tengerparton, ami Dávid számára olyan volt, mint egy nagy homokozó. A vízbe persze csak velünk mehetett be, egyrészt a nagy hullámok miatt, másrészt mert még nem tud úszni. Úgy tervezzük, hogy idén nyáron beíratjuk egy úszótanfolyamra.”

Ilyen volt Liluék floridai hippinyaralása

Szombat esti láz előtt Disneyland

Amelyik városban megálltak, ott megkóstolták a helyi cukrászda süteményeit is. „Itt valahogy minden süti színesebb és édesebb, mint odahaza. Természetesen elmentünk Disneylandbe is, ami még nekem is hatalmas élmény volt, Dávid pedig úgy érezte magát, mintha a mennyországban lenne. Minden Disney-figurát ismer, szereti ezeket a meséket, így teljesen odáig volt, amikor Miki egérrel és Donald kacsával találkozhatott. Azt hiszem, a kéthetes utunk csúcspontja Disneyland volt.”

Nézd meg Lilu szépségblogját!

Lilu teljes bedobással készül az RTL II szuperprodukciójára, a Szombat esti lázra, amelynek műsorvezetője lesz. „Nagyon készülünk a Szombat esti lázra, már megkezdődtek a ruhapróbák, folynak az előkészületek. Várom már, hogy Csonka Bandival együtt vezessük a műsort” – mesélte Lilu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top