Sztárok

NESCAFÉ Classic Crema – egy csésze valódi olaszos kávéélmény pillanatok alatt

Ki ne hallott volna az igazi olaszos eszpresszók különleges világáról és arról, hogy az olaszok a minőségi kávé szerelmesei? Az európai kávézás fellegvára Olaszország, nem véletlen, hogy Genovában és Velencében ittak először feketét a kontinensen. Az igazi olaszos eszpresszó intenzív, pörkölt íze és finom, aranybarna habja egyértelműen megkülönbözteti az olaszos eszpresszót minden más kávétól.

NESCAFÉ Classic Crema - egy csésze valódi olaszos kávéélmény pillanatok alatt A kávézás a világ minden táján a mindennapok részévé vált. Sokan az ébredést sem tudják elképzelni egy jó fekete nélkül, majd jön az ebéd utáni és a délutáni kávé, hiszen napi 2-3 csésze kávé a kiegyensúlyozott étrendünk része lehet. Az olaszokhoz hasonlóan Magyarországon is az egyik legnépszerűbb kávé az eszpresszó, átlagosan tízből hét kávéfogyasztó ezt részesíti előnyben.

Nehéz azonban a nap minden részében olaszos eszpresszóhoz jutni, hiszen a finom, vékony habréteg a főzött kávé készítésénél csak speciális kávéfőzővel állítható elő, pedig az igazi eszpresszóhoz elengedhetetlen ez a „crema” réteg a kávé tetején.
Mostantól azonban nem jelenthet problémát, hogy aranybarna habréteggel és intenzív aromával rendelkező feketét gyorsan és egyszerűen készítsünk el, ráadásul kávéfőző segítsége nélkül.

A NESCAFÉ legújabb innovációjának köszönhetően forró vízzel és a NESCAFÉ Classic Crema instant kávéval készíthetünk magunknak igazi olaszos eszpresszót, annak minden előnyével, intenzív aromával és aranybarna habbal a tetején.

Bár sokan nem tudják, az instant granulátum ugyanúgy 100% valódi kávéból készül, mintha te főznéd meg otthon. Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat; a különbség csupán annyi, hogy előre lefőzik neked. Így amikor a granulátumhoz forró vizet öntünk, ugyanolyan ízletes, jó minőségű kávét kapunk, csupán egyszerűbb és kényelmesebb módon.

NESCAFÉ Classic Crema - egy csésze valódi olaszos kávéélmény pillanatok alatt

A legjobb eszpresszókat kizárólag a jó minőségű kávébabszemekből finomra őrölt por állagú kávéból állítják elő, és készítés közben nagy nyomásnak teszik ki, amely a tökéletes aranybarna crema réteget eredményezi. Ugyanezt az elvet alkalmazzák a NESCAFÉ Classic Crema előállításánál. Így mostantól a nap bármely  szakában élvezheted az olaszos eszpresszó különleges világát, hiszen a NESCAFÉ Classic Crema megérkezett Magyarországra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top