Sztárok

Jennifer Aniston kiütötte Angelina Jolie-t az Oscaron – fotó

A 43 éves színésznő kéz a kézben sétált be az Oscar-gálára vőlegényével. Hogy ez miért nagy dolog? Eláruljuk!
Oscar 2013: Ben Affleck sírt, és Obama neje is üzent – összefoglaló

Az elmúlt négy évben Jennifer Aniston egyszer sem ment el az Oscar-gálára. Többnyire ennek Angelina Jolie és Brad Pitt volt az oka. Sőt! Szinte alig volt olyan díjátadó az elmúlt években, amin mindhárman ott lettek volna. Idén azonban nem engedett Aniston, és vőlegényével együtt megjelent a gálán – és nem csak azért, mert ő adta át az egyik díjat –, míg Jolie a lábvillantásával együtt inkább otthon maradt.

Az a tekintet...
A büszke és szerelmes férfi tekintete

 

Oscar 2013: Hatalmasat esett a legjobb színésznő – galéria

Jennifer Aniston elmondta, hogy valóságos hercegnőnek érezte magát a tűzpiros estélyiben, amit viselt. Az ékszereit pedig a vőlegénye választotta ki, persze úgy, hogy passzoljon a gyűrűjéhez… Aniston ennél boldogabb már nem is lehetne, és a hírek szerint napokon belül megtartják az esküvőt is.

Szépek
Szépek

Azért Angelina Jolie és Jennifer Aniston nem is különbözik annyira. Hogy ezt miért mondjuk? Mert bármilyen görcsösen is szeretnék ezt mutatni, pont ugyanolyan gondoskodó szeretők… Nézzétek csak ezt a két képet! Az egyik 2011-ben készült a Golden Globe-gálán, a másik most vasárnap az Oscaron…

Különös?
Különös?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top