Sztárok

Itt vannak az első képek Katalin és Vilmos gyerekéről

Valahogy így fog kinézni a brit hercegi pár születendő gyermeke. Legalábbis a szakember szerint.

Egy dél-afrikai genetikus, Suretha Erasmus grafikai program segítségével megrajzolta, hogy szerinte hogy néz majd ki Katalin hercegné és Vilmos herceg lánya vagy fia kisgyerekként, illetve tinédzserként.

Kisgyerekként

Kisgyerekként

Forrás: dailymail.co.uk

A szakember szerint ha a gyermek lány lesz, az édesanyjától örökli a határozott áll- és szemöldökvonalat, valamint a hajszínét is, viszont a szeme nem zöld lesz, mint Kate-nek, hanem nagy valószínűséggel inkább kék, amilyen Vilmos hercegé és Diana hercegnőé volt. 

Tinédzserként

Tinédzserként

Forrás: dailymail.co.uk

Abban az esetben viszont, ha fiú lesz az utód, nagyon hasonlít majd a gyermek Vilmos hercegre, illetve Diana hercegnőre is. Jó eséllyel szőke haja lesz,  azonban a szemöldökét és zöld szemszínét anyjától örökli.

Az angol fogadóirodákban egyébként már Katalin várandósságának bejelentése óta lehet fogadni nem csupán a születendő baba nemére, nevére és világra jövetelének időpontjára, de a haj- és szemszínére is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top