Sztárok

Újra a lejtőn Britney Spears – fotó

Britney Spearst az utcán kapták lencsevégre, a képek bizonysága szerint pedig távolról sem szedte össze magát az énekesnő.
dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

Britney Spears nemrég merész húzással festette barnára a haját, ami hatásos lezárása is lehetett volna az utóbbi hónapok változásainak, már csak azért is, mert pletykák szerint új férfi van az életében.

Az új férfi felbukkanásának örülünk, hiszen a sztár kemény időszakon van túl: nemcsak az X-Faktorból távozott, de vőlegényével is szakítottak. Úgy tűnt, a változás jót is tesz Britney-nek, hiszen új haja debütálásakor remekül nézett ki, kiegyensúlyozottnak és kisimultnak tűnt. A nagyobb eseményekre tehát, például Elton John Oscar-partijára összekapja ugyan magát, és alkalmanként lélegzetelállítóan néz ki, mégis rövid ideig tart csak a tündöklés, a mindennapokban inkább mintha csak még lejjebb csúszna a lejtőn.

A legutóbbi fotókon szinte fel sem lehet ismerni, megjelenése ápolatlan, igénytelen, a kivillanó világoskék melltartópántról már nem is beszélve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top