Sztárok

Charlie Sheen újabb őrületes hülyesége

Charlie Sheen akar gyámkodni Lindsay Lohan felett; talán erre a párra mondhatnánk, hogy a zsák megtalálta a foltját. Nem vagyunk mi negatívak, és szurkolunk is mindkét lecsúszott hírességnek, de ezt bárki komolyan gondolja?!

Kettőjükről nem esne nehezünkre elképzelni, ahogyan együtt indulnak az éjszakába: drog, sztriptíz, erotikus tánc és italozás hajnalig. Néha pedig akár egymás ágyában végzik az átmulatott éjszakát. Ehhez képest Charlie Sheen azzal az ötlettel állt elő, hogy ő bizony a szárnyai alá akarja venni a kolléganőjét, mert szerinte Lohannek szüksége van egy mentorra, egy gyámra. Bár vitathatatlanul igaza van ebben a színésznek, csak az nem világos sokaknak, hogy jön ő a képbe. „Lóghat továbbra is a ruhaszaggató barátaival különböző klubokban, vagy hozzám fordulhat tanácsért, egy fickóhoz, aki már megjárta ugyanazt az utat, amin most ő jár. És higgyék el, én aztán alaposan felderítettem az utat” – magyarázta Sheen a TMZ.com oldalán.

Közös a múlt. A két celeb rendőrésig fotója
Közös a múlt – a két celeb rendőrségi fotója

Abban persze igaza van a színésznek, hogy több anonim szervezetnél is divat: olyan mentort kap egy frissen bekerült, aki már kigyógyult a függőségből, ezért pontosan tudja, min megy keresztül az újonc. Csak Sheen esetében egy dolog hibádzik: mégpedig, hogy nem gyógyult ki a drogos-bulis korszakából. Jelenleg is Dublinba utazott huszonéves pornós barátnőjével, hogy együtt nézzék meg régi barátja, Slash koncertjét, majd utána együtt mulassanak.

Sheen és Lohan, közös filmjét április 12-én mutatják be. Bárkit meglepne, ha kiderülne, hogy az egész pletyka, csak egy jól felvezetett hirdetés a filmnek...?
Sheen és Lohan közös moziját április 12-én mutatják be. Meglepne bárkit is, ha kiderülne, hogy az egész pletyka csak a film körüli hírverés része…?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top