Sztárok

Kiderült! Kislányt vár Katalin hercegné – fotó

A hercegné egy rendezvényen szólta el magát. Úgy tűnik, kislánya születik nyáron.

A királyi családban általában egészen a baba születéséig titokban tartják a gyermek nemét. Ám Katalin hercegné annyira megörült egy kedves ajándéknak, hogy véletlenül elszólta magát hétfőn délután. Az ötödik hónapban járó hercegné a 41 éves Diana Burton üdvözlését fogadta, amikor az asszony egy játék mackót adott át neki, illetve születendő babájának. A hercegné pedig így köszönte meg a játékot: „Nagyon köszönöm! Ezt az ajándékot odaadom majd a l…”.

Kiderült! Kislányt vár Katalin hercegné

Ekkor a Daily Mail beszámolója szerint a mellette álló nők visszakérdeztek, hogy ugye kislányt szeretett volna mondani, tehát akkor lánya lesz. Mire Katalin azt felelte, hogy csak véletlenül harapta el a  mondat végét, még nem tudja, milyen nemű lesz a baba…

Kiderült! Kislányt vár Katalin hercegné

Nagy-Britanniában és azokban az országokban, ahol II. Erzsébet az uralkodó, megváltoztatták a trónöröklési törvényt, eszerint az uralkodó vagy a trónörökös pár elsőszülöttje, nemre való tekintet nélkül, trónra kerül. Korábban csak fiúk örökölhették a koronát, lányok, például II. Erzsébet, csak akkor, ha nem volt fiútestvérük.

Kiderült! Kislányt vár Katalin hercegné

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top