Sztárok

Ezért balhézott Szinetár és Dopeman

Sokan esélyesnek tartották őket a győzelemre is, mégis Szinetár Dóra és Dopeman esett ki A Nagy Duett című műsorból legutóbb. Számos balhé is zajlott köztük a próbák alatt.

Ezért balhézott Szinetár és DopemanDopeman kudarcként élte meg azt, hogy ő és Dóri kiestek A Nagy Duettből, pedig azt mondta a Mokkában: nem is gondolta volna, hogy egyáltalán idáig eljutnak. Főleg amiatt, mert nem ment zökkenőmentesen a közös munka. „Túlságosan hasonlítunk egymásra – magyarázta Dóri –, emiatt az első találkozások harmonikusan teltek, jól éreztük magunkat. Aztán ez megfordult, és a hasonlóság, mint például az akaratosságunk, az erőszakosságunk, sokszor a munkát is akadályozta. Például nehezen döntöttük el, hogy melyik dalt énekeljük el. Baromi erőszakosak vagyunk, ugyanakkor feszültünk egymásnak, mert ragaszkodtunk zenei ötlethez, figurához. Dopeman szeretett volna elénekelni egy dalt, de én azt mondtam nem. Máskor én javasoltam valamit, és úgy tett, mint aki gondolkodik, majd jött egy elutasító sms.”

Dopeman azt mondja, azért sms-ben mondott nemet, mert ha Dóri begurul, akkor csendes gyilkos lesz, lehajtja a fejét és „úgy” néz rá. És hogy ezek után dolgoznak-e még együtt? Ki tudja. „Vannak ötleteink, van közös gondolkodás, de tény, hogy a mi karrierünk más pályán zajlik, úgyhogy nem fonódunk majd össze duettben, és nem járjuk a vidéki kocsmákat akusztikus gitár kíséretében – mondja Dopeman. – De sok labda van előttünk, a lényeg, hogy az mindkettőnk ízlésének megfeleljen.” Nos, ha megtalálják a közös hangot, akkor hallhatjuk még őket együtt énekelni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top