Sztárok

Büntetés Cseke Katinka pálinkázása miatt

Szeszes italt ittak A Nagy Duett sztárjai a "lihegőben", ám volt olyan, akinek már egy kupica is megártott. Mivel túl nagy volt a jókedv a színfalak mögött, a szerkesztők betiltották az ivászatot - írja a Bors.

Túl nagy volt a jókedv az öltözőkben és a színpad mögötti területen, ezért a műsor szerkesztői úgy döntöttek, hogy az élő adás biztonsága érdekében a stúdióban tilos szeszes italt fogyasztani. A Nagy Duett sztárjai ugyanis gyakran poharaztak a színfalak mögött. Először Kovács Lázár hozott egy üveg házi pálinkát, majd ezt követően minden adásban valaki beállított egy üveg itallal. Egy hete azonban a SuperTV2 vezetősége véget vetett A Nagy Duett színpadja mögött zajló bulinak. A fellépők közül kevesen vállalták, hogy a műsor alatt ittak volna, sőt, mint mondták, nem is értik, miért lett letiltva az ivászat. Sem Lakatos Márk, sem a legutóbb kiesett Dopeman nem volt hajlandó elárulni, ki volt benne a rosszaságban. Mint a Bangó Margittal összeállt stylist elmondta, ő pezsgőre esküszik, a rapper pedig állítja, neki nem kell oldania a fellépés előtti feszültséget. Egyedül Cseke Katinka vallotta be, hogy elfogadott egyszer egyetlen kupicával, ám nem kellett volna, mert fejbe vágta a pálinka, s szerinte miatta tilthatták be az öltözői piálást.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top